Ön hogy látja? Szavazzon!

2012.06.22. 22:04 :: Tanácsnok

 

A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban egy állatvédő szervezet tett bejelentést. A Médiatanács döntött az ügyben. Mi az Ön véleménye?

Az 1. kérdés esetében kódhiba miatt a szavazást 2012. június 24-én reggel 8:14-kor újra kellett indítanunk. Elnézést kérünk. Kérjük, amennyiben korábban már adott le szavazatot az 1. kérdésre a fenti időpontot megelőzően, most tegye meg újra!

1. kérdés
Ön szerint van dolga a Médiatanácsnak, ha egy állatvédő szervezet bejelentést tesz arról, hogy egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában azon élcelődnek, hogy miként lehet egyes állatfajok kihalását elősegíteni?

Igen
Nem

 

2. kérdés
Ön szívesen hagyná gyermekét a rádió mellett, amikor egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában állatok meggyilkolásáról beszélgetnek nevetgélve?

Igen
Nem

 

3. kérdés
Ön szerint van dolga a Médiatanácsnak, ha egy állatvédő szervezet bejelentést tesz arról, hogy egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában az hangzik el, hogy a „cápákat már rég ki kellett volna irtani.”

Igen
Nem

 

4. kérdés
Ön szerint vicces, ha egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában az hangzik el, hogy a teknősöket baltával kellene szétvágni és mosóteknőnek használni?

Igen
Nem

 

5. kérdés
Ön szerint ízléses, ha egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában „köcsögöknek” titulálják az állatvédőket?

Igen
Nem

 

248 komment · 5 trackback

A Médiatanács blogról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának blogja. A Médiatanács tagjai: Karas Monika elnök, Budai László, Hankiss Ágnes, Szadai Károly és Meszleny László.

Weboldal a médiatörvényről

Ugrás a www.mediatorveny.hu-ra

Mecenatúra – Pályázati tükör

mecenatura_uj_310x222.jpg

A Médiatanács a Facebookon

  

Mecenatúra a Facebookon

                 

A Médiatanács YouTube-csatornája

Iratkozz fel YouTube-csatornámra
süti beállítások módosítása