Magyar Média Mecenatúra: együttműködés a Sanoma Digital Media Zrt.-vel

2012.10.30. 11:57 :: Sajtoiroda

A jövőben a Magyar Média Mecenatúra pályázatain induló filmesek a Sanoma Digital Media tévécsatornáihoz (STORY5, STORY4) is fordulhatnak elkészült alkotásaik bemutatása végett, ebben egyezett meg Borsány-Gyenes András a Sanoma Digital Media Zrt. vezérigazgató-helyettese és Kollarik Tamás, a Médiatanács filmtámogatásainak megújításáért felelős koordinátor tagja.

Az együttműködés annak köszönhetően indult meg, hogy a 2012. október 18-án – ötödik alkalommal – összehívott filmszakmai konzultáción a televíziós és filmes szektor szereplői együtt vitatták meg a filmek támogatásának és bemutatásának kérdéseit.

Borsány-Gyenes András és Kollarik Tamás a tanácskozást követően találkozott újra, és megállapodtak abban, hogy a filmesek a Sanoma Media Digital médiaszolgáltató tévécsatornáihoz (STORY5, STORY4) is fordulhatnak az elkészült alkotásaik televízióban történő bemutatásával kapcsolatban.

A Médiatanács fontosnak tartja a médiaszolgáltatókkal való együttműködést, hiszen a Magyar Média Mecenatúra pályázatain támogatott alkotásokkal a közönség legnagyobb része a televíziókban találkozhat.

Borsány-Gyenes András a találkozón üdvözölte a Médiatanács jövő januártól működő új honlapjának terveit, - amelyen nyomon követhetőek lesznek a Magyar Média Mecenatúra keretében támogatott alkotások – kiemelten fontosnak tartja és támogatni fogja az értékes alkotások népszerűsítését.

A Médiatanács elkötelezetten kiáll minden olyan kezdeményezés mellett, amelynek célja, hogy a Magyar Média Mecenatúra programban támogatott filmek a nézők minél szélesebb köréhez eljuthassanak. A Médiatanács nyitott minden további együttműködésre, és a Magyar Média Mecenatúra program fejlesztése érdekében továbbra is rendelkezésre áll minden kérdésben a filmes szakma számára.

komment

Címkék: Magyar Média Mecenatúra Sanoma Digital Media

A Médiatanács blogról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának blogja. A Médiatanács tagjai: Karas Monika elnök, Budai László, Hankiss Ágnes, Szadai Károly és Meszleny László.

Weboldal a médiatörvényről

Ugrás a www.mediatorveny.hu-ra

Mecenatúra – Pályázati tükör

mecenatura_uj_310x222.jpg

A Médiatanács a Facebookon

  

Mecenatúra a Facebookon

                 

A Médiatanács YouTube-csatornája

Iratkozz fel YouTube-csatornámra
süti beállítások módosítása