Az NMHH és a Médiatanács búcsúzik Szalai Annamáriától

2013.04.12. 12:17 :: médiatanács

Hosszan tartó, méltósággal és nagy lelkierővel viselt súlyos betegség után, 51 éves korában elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint a Médiatanács elnöke.

szalai_annamaria_black.jpg

Szalai Annamária sokat tett hazánk modern, közös európai értékeken nyugvó médiaszabályozásának megteremtéséért. Személyében olyan vezetőjüktől búcsúznak az NMHH munkatársai és a Médiatanács tagjai, aki hitt a felelős cselekvésben.

Szalai Annamária a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács első elnökeként számos kezdeményezéssel igyekezett megteremteni a partnerségen nyugvó, a felnövekvő generációk védelmét szolgáló és önszabályozásra épülő új, 21. századi médiakultúra létrehozásának lehetőségét.

Betegségét a nyilvánosság előtt is vállalva többször kijelentette, hogy tetteiben és gondolataiban a gyógyulásra, az élet kérdéseire és feladatai ellátására koncentrál. Lelkiereje, felkészültsége, munkabírása sokaknak jelentett példát.

Szalai Annamáriát az NMHH saját halottjának tekinti, végső búcsúztatásáról a családtagok akaratával összhangban gondoskodik. 

 

2 komment

Címkék: szalai annamaria

A Médiatanács blogról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának blogja. A Médiatanács tagjai: Karas Monika elnök, Budai László, Hankiss Ágnes, Szadai Károly és Meszleny László.

Weboldal a médiatörvényről

Ugrás a www.mediatorveny.hu-ra

Mecenatúra – Pályázati tükör

mecenatura_uj_310x222.jpg

A Médiatanács a Facebookon

  

Mecenatúra a Facebookon

                 

A Médiatanács YouTube-csatornája

Iratkozz fel YouTube-csatornámra
süti beállítások módosítása